Valpekull på gang.

Elite-og avlshannhund i norsk pointerklubb (NPK) Eidemlias Kein er parret med elitehund og avlstispe I NPK Halsnutens Nipa.
Dokumentert glimrende viltfinnere både som egenprestasjon og som avlsdyr (meget gode indekser). Begge meget rolige lydløse hunder. Nipa har nesten ikke jagelyst etter fugl. Begge selvsagt HD frie, prima gemytt og mentalitet.
Kein har mange 1. UK, nr 2 i norsk Derby, 1. AK og 4. Vk finale som det beste. Certificat utstilling. Kein blei årets unghund 2014. Kein er etter NUCH Eidemlias Dano og Eidemslias Raya. Nipa har 3×1.UK, 1. AK skog. 1VK semifinale og 1. VK finale både høst og vinter. Certificat på utstilling.
Nipa er etter Lytingfjellets Frekka og NUCH Jutevannets Birk.
Begge kommer fra meget gode kull med flere VK hunder.
Kennelen har HP både i oppdretter og avlsklasse.
Kontakt Olav Schrøder Kennel Lytingfjellets
Olav@lytingfjellets.com eller 95701685


Eidemlias Kein

2 kommentarer til «Valpekull på gang.»

 1. Hei Olav
  Registrer at du planlegger nytt valpekull, er tipset via Erlend. Har de 20 siste åra hatt bare pointere etter tidligere å ha drevet med gordon i alle år. Den eldste pointeren blir 9 år nå og på tide å tenke nytt. Terrenget sonderers litt nå og det vil være tispe som er aktuelt om der skulle være muligheter. Her jaktes mye, jaktprøver er aktuelt hvis jeg ser det er potensiale og når mann har hytte inne i Skjækra trenger vi trekkvillige hunder 😀.
  Ha ei fin helg.
  Mvh Pål Malmo

  1. Hei Pål!

   takk for sist, det er mange år sia! Tenk at Erlend kan anbefale ein pointer:). Kan ikke du ringe meg ein dag? tlf 95701685

   Mvh Olav

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *